SOS Plan 

Op het moment dat je jezelf niet meer herkent omdat échte slaap een herinnering is geworden, je geheugen als een vergiet werkt, je lijf allerlei kwaaltjes krijgt, je tenen wat lang zijn geworden en die ballen in de lucht houden onmogelijk lijkt: dat is het moment om eens echt aan jezelf te denken. Surprise: dat kan ook met je kindje nog steeds op de eerste plaats. Je waardeert iets pas echt als het er niet meer is. Dus time to get it back! 

Slaap, Ouders Slaap

In verschillende modules word je meegenomen in slaapland. Hoe slaap precies werkt, hoe het werkt na een zwangerschap, voor vrouwen én voor mannen en hoe chronotypes hier een rol spelen. Stress en voeding passeren de revue en via allerlei oefeningen en testen breng je in kaart waar het bij jou spaak loopt én hoe je verbeteringen kunt aanbrengen, zelfs als je kindje nog niet lekker slaapt. 

Omdat veel dingen de slaap beïnvloeden en je goed voelen meer is dan alleen goed slapen, nemen we je ook mee in een stuk coaching: hoe je het samen voor elkaar gaat krijgen, hoe je tijd voor jezelf gaat maken en hoe die ballen in de lucht blijven. Dat is mouwen opstropen, met genoeg oefeningen en tips ga je ook hier al direct aan de slag.

Hoe doen we dit precies?

In drie modules à 5-6 lessen vertellen we je alles wat je moet weten om je slaap te begrijpen, te veranderen en lekker in je vel te zitten, toegespitst op hoe het werkt met een kleintje. Je gaat direct aan de slag met oefeningen, testjes en tips zodat je ook meteen al verschil kunt maken. Per module ben je zeker drie tot vier uren zoet. 

Afhankelijk van het gekozen pakket is er wel of geen begeleiding en of persoonlijke coaching. De begeleiding bestaat uit twee geplande webinars die op maat worden gemaakt aan de hand van je input. Je kunt er zelf voor kiezen om dit live bij te wonen, terug te kijken of over te slaan. Iedere q&a is anders en gaat in op de voorgaande periode: het is dus verstandig wel de lessen te volgen ;) Hier krijg je voldoende tijd voor. Reken op twee uur per week om alles door te nemen. Doe jij om de dag een les, dan zit je helemaal goed. 

Met zes weken kun je dus al beter slapen! (Mits je ook 100% commitment hebt) Want eerlijk is eerlijk, we kunnen je de weg wijzen, but you have to do the work! Je hebt drie maanden toegang, dus je kunt er ook gewoon twee keer zo lang over doen. No stress (want dat helpt je slaap al helemaal niet).

Heb je het superpakket? Dan heb je ook persoonlijke coaching. Deze wordt met je ingepland. 

 

En dan? 

Alles is zo opgezet dat je gaandeweg al bezig bent met je slaap. Maar iedereen is anders. Soms is het prettig om net even een vertaalslag te hebben. Zeg maar een lijst met to do's gebaseerd op de situatie waar je in zit en praktische voorbeelden, inclusief uitwerking van je dag, erbij. Dit is ons stoplichtensysteem. Vind je dit fijn? Dan kun je na de hele training hiervoor kiezen. Juist om je nog extra te helpen met het praktische vervolg, is dit inclusief een extra webinar. 

Fase SOS

Als je kleintje slecht slaapt en je in overlevingsstand staat

Dit pad naar Dromenland bewandel je in de extra training, waarin de vertaalslag al is gemaakt voor je. Wat er speelt, wat je kunt doen en hoe is compact voor je uitgewerkt. Inclusief de bonus om via de e-courses je kleintje ook weer lekker te laten slapen. 

Fase Oranje

Als je kleintje slaapt, maar jij niet lekker (in) slaapt

Je zakt niet (meer) weg in het moeras van slapeloosheid, maar echt top gaat het ook weer niet. Dit pad is voor jou uitgestippeld. Je kunt hier direct mee beginnen (als je kindje lekker slaapt) of doet dit nadat je 'SOS' hebt gedaan. It's up to you. 

Fase Groen

Tweak je slaap en haal er slim meer uit

Zo groen is het gras nooit bij de buren, tenzij het kunstgras is. Zet de puntjes op de i en leer hoe je slim slaapt, meer uit je slaap haalt of simpelweg je ritme kunt aanpassen zonder hierbij in te boeten aan energie of humeur. Direct te volgen na 'Oranje' of een tikje later.

Zet je intentie

Want dan wordt het waarheid. Laat je mailadres achter zodat je direct bericht krijgt zodra de inschrijving geopend is. 

Meld je aan

Alleen voordat we van start gaan, beperkt aantal plaatsen. Wat alles met de begeleiding te maken heeft

Sleep in progress

Volg de lessen in eigen tempo, haak aan bij de online sessies voor uitleg, peptalks en 'n stok achter die deur

Tweak 

Ga zelf door met een volgende fase, pak de bonussen in de opleiding voor meer begeleiding

Doe je mee?